Cumhuriyet İlkokulu
Cumhuriyet Mahallesi Maarif cad. No12 Pozantı/ADANA
05374312002

VİZYON

Öğrencilerimizin hayatta başarılı olabilmeleri için ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak bu bağlamda teknolojiden faydalanan, araştıran, düşünen, haklarını bilen, kullanabilen, görevlerini yapabilen ve sorumluluklarını yerine getiren bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.Var olan eğitim-öğretimin kalitesini arttırmaktır.

MİSYON

Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, özverili bir şekilde bütün imkânsızlıklara rağmen, öğrencilerimizin ailesine, ülkesine, milletine faydalı bireyler olarak yetişmeleri,kendilerini geliştirmeleri, bilgilerini artırmaları, başarılı olmaları, kendine güvenen bireyler olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

İKİLİ ÖĞRETİM

SOBALI

İl merkezine 93 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.

Pozantı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Maarif caddesinde bulunmaktadır.